Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: bulgarialove
Категория: Други
Прочетен: 313976
Постинги: 209
Коментари: 78
Гласове: 87
Постинг
23.02.2010 20:11 - Срам и позор за България
Автор: bulgarialove Категория: Политика   
Прочетен: 13643 Коментари: 35 Гласове:
4

Последна промяна: 23.02.2010 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нека поне веднъж бъдем реалисти. Нима целия ни свят е изграден около вечните въпроси за любовта и живота? Къде по дяволите слагате България? Пука ли ви за собствената ви страна? Не правите нищо освен да се оплаквате, а едно елементарно усилие не правите "да използвате собствените си мозъци". Българската национална телевизия излъчва новини на турски, останалите две жалки подобия на телевизии БТВ и Нова по цял ден пускат турските помии. Прави ли ви впечатление? Да, защото ги гледате. Толкова ме е срам...... да го призная дори. Хората са казали "Простия народ лесно може да бъде заблуден, но на умния човек не може да се примири с помиите, простотията на народа." Вие за мен сте по-долни от простаците. Да на мойте обиди ще скочите, като опарени. А на факта, че в собствената ви страна ви дискриминира, защото сте българи. На този факт, ще подвиете опашка и ще измислите жалко извинение за вашето нехайство. Защото е по-лесно да кажете, че един човек не може да направи нищо пред мнозинството. По-лесно е да седите с кръстени ръце, отколкото да мислите. Можете да дадете луди пари за да си тровите здравето с цигари и алкохол, и с китайски ментета.... а един флаг на България да нямате в къщи. Да почитате повече Св. Валентин отколкото Бъдни вечер. Като най-лесно от всичко е да избягате от собствения си дом.
Вие сте срам за България. Ако Ботев и Левски знаеха за какви червеи умряха, биха се обърнали в гроба. image image image
Но вие сте тъй жалки, търпите всичко и обидите ми към вас, ги приемата като похвала. Духовно и морално сте деградирали безгръбначни копелета.

image


Тагове:   срам,


Гласувай:
6



Следващ постинг

1. анонимен - замислете се
23.02.2010 20:23
В Гърция или Турция никой не си позволява такова оплюване на собствения народ, каквото се практикува тук в България.
цитирай
2. bulgarialove - България
23.02.2010 20:26
От истината боли.... всеки ден търпите турската наглост и смазване на достойнството ви. Някои цигани деградираха повече от някои българи. В България има повече джамии, от която и да е европейска страна. Управляват ни турци. За това не правите нищо, не го осъзнавате дори... но като ви обидят, там където няма цензура се нахвърляте като мухи на лайна.
цитирай
3. анонимен - Самоуважение ви е нужно
23.02.2010 20:28
Омразата е отрова,не се тровете, не тровете и нас. България е родина на българи,цигани,турци,помаци,власи,гагаузи,арменци, каракачани и много други етноси. България за това е ВЕЛИКА и ВЕЧНА , ТЯ Е НАША МАЙКА. ЗЕМЯТА ТУК Е СВЕЩЕНА ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ЛЮБОВ,въпреки всичко.На вас желая ОСЪЗНАВАНЕ иЛЮБОВ
цитирай
4. bulgarialove - Омразата е отрова, не се тровете, не ...
23.02.2010 20:35
анонимен написа:
Омразата е отрова,не се тровете, не тровете и нас. България е родина на българи,цигани,турци,помаци,власи,гагаузи,арменци, каракачани и много други етноси. България за това е ВЕЛИКА и ВЕЧНА , ТЯ Е НАША МАЙКА. ЗЕМЯТА ТУК Е СВЕЩЕНА ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ЛЮБОВ,въпреки всичко.На вас желая ОСЪЗНАВАНЕ иЛЮБОВ


По-лесно е да си мълчиш, когато сърцето ти иска да каже друго и да не се помирява с това положение. Човек търпи, търпи и търпи, и когато вече не може, го избие на някъде... като посегне на собственото си дете, ограби държавата или просто се самоубие.
цитирай
5. анонимен - Всички, родени в България са бъл...
23.02.2010 20:43
Всички, родени в България са български граждани и всеки, който се дели по етнически признак е ПРОВОКАТОР.
цитирай
6. bulgarialove - Всички, родени в България са бъл...
23.02.2010 20:50
анонимен написа:
Всички, родени в България са български граждани и всеки, който се дели по етнически признак е ПРОВОКАТОР.

Тогава цяла нация се провокира.
Циганите не са българи, турци, арменци, англичани, французи, испанци и др. Иначе нямаше да се наричат цигани.
цитирай
7. анонимен - Не са ли български граждани? Защо ...
23.02.2010 21:01
Не са ли български граждани?
Защо се делят?
цитирай
8. bulgarialove - Хммм
23.02.2010 21:07
Защото си слушат циганската музика, защото си почитат празниците.... ако са българи, защо не празнуват по български?
Няма какво да ги делим, всички нас ни делят. Защото го позволяваме, позволяваме да ни тъпчат. Плащаме данъци и ДДС за да се строят джамии, а не черкви, за да се дават помощи за циганите....а българите да умират от глад. Това правим ние.
цитирай
9. bulgarialove - В България се говори на български и ...
23.02.2010 21:24
В България се говори на български и тази велика страна е дала азбуката си на 1/3 от света... а вие ли нещастници мислещи се за българи, ще ми пишат на латинеца.
Такива коментари ще се трият.
цитирай
10. анонимен - Нещо не ти харесва?
23.02.2010 21:32
Ясно.
Коментарите ще се трият, независимо от съдържанието, защото са написани на латиница, но защитават българите.
Ще го напиша на кирилица:

Българите не обичат да живеят от помощи.
Те са милосърдни и това е най характерното човешко качество.
цитирай
11. bulgarialove - Ясно. Коментарите ще се трият, н...
23.02.2010 21:39
анонимен написа:
Ясно.
Коментарите ще се трият, независимо от съдържанието, защото са написани на латиница, но защитават българите.
Ще го напиша на кирилица:

Българите не обичат да живеят от помощи.
Те са милосърдни и това е най характерното човешко качество.


Като не сте съгласен, защо пишете тук. Поредното доказателство, българина е свикнал да го мачкат.

Никой не иска помощ, а справедливост и закон в това място наречено държава. Като изчезнем като нация и министър стане циганин... тогава ще ви питам аз... за какво живяхте, за кого работихте?!
Дано не се стигне дотам.
цитирай
12. анонимен - Българите не живеят от милостиня.
23.02.2010 21:52
Българите нямат самочувствие, защото тези 20 години държавата не е била в защита на техните правА.

цитирай
13. анонимен - България и българите
24.02.2010 09:12
За много неща сте права, но ние, българите, или търпим и мълчим, или ставаме агресивни и безогледни.Нищо не са ни виновни турци, евреи, цигани и др. етноси у нас, много от тях са достойни граждани, работят и учат. Но когато се прокарват чужди интереси, трябва да пресичаме от корен попълзновенията. Наистина, джамиите са повече от църквите. Но кой ни е виновен? Ще кажете, за лъскавите минарета се плаща отвън. А колко са българите, отделили средства за строеж на църква.? Имаме трески за дялане. Но с обиди не става. С уважение, зачитане на правата, но и с много твърда позиция и защита на националното достойнство. Тук е ролята на истинските политици/ които са много малко у нас/ и на интелигенцията. Последната е призвана да носи високо знамето на просвещението, да напомня историческите факти, да предпазва от криворазбрана цивилизация. Липсва ни и визия за бъдещето. Не е толкова важно да ни хвалят от Европа. Ние сме в нея много от отдавна! Но трябва да си защитаваме нашите традиции и култура. За да имаме право на това, задължително е първо да си "изчистим къщичката" от корупцита и ужасяващата престъпност. И тогава да отстояваме твърдо интересите на държавата си.
цитирай
14. анонимен - Да!
24.02.2010 09:37
Някои от коментиращите поста говорят за толерантност. Да! Българите сме толерантни, но толерантността няма общо с робската психика. Докога ще сме роби зависи само от нас. Не става въпрос дали е българин циганина, а дали се третира от обществото като българин, дали си плаща данъците, тока, разрешителното за строеж, водата и т.н. Защото, нека някои от пишещите се замислят защо за едни "трябва", а за други "може". За едни сексът с малолетни е блудство, а за други традиция. Делене ще има докато има двойни стандарти.
цитирай
15. satanicfleur - има къде по-страшни неща от глед...
24.02.2010 09:53
има къде по-страшни неща от гледането на турски сериали и не знам какво ти пречат то нали нямам против да дават български ама те не стават определено (ако всащност си обърнал внимание) и не е до това за гледане на сериали и мълчание на теб като не ти изнася направи нещо ти защо стоиш със скръстени ръце,само с писане по сайтовете не става иска се и малко повече, слагането на българския флаг на терасата (примерно) също не те прави птриот (патриот си ако го носиш в сърцето си (и това с циганите и турците вън съвсем не съм съгласна поради простата причина, че се оказва че някои от тях по- добри и от нас) решението също не е да нападаш (вие сте.......) а да кажеш нека бъдем ............ доста по- хубаво звучи (не мислиш ли) и последно а ти като не се считаш за срам на България какво направи???????????????????
цитирай
16. анонимен - двама гръцки граждани, ако се мр...
24.02.2010 10:09
двама гръцки граждани, ако се мразят и не могат да се гледат в гърция - изпадне ли в чужбина един от тях в нужда - забравят омразата и си помагат....
мнение на човек дълго пребивавал по чужбина:
ако вървя по едната страна на пътя - видя ли българин - минавам на другата страна. всичко лошо, което ми се е случвало е било благодарение на българи!
както се казва - Честито на печелившите!
да се засрамим и променим...и да не търсим виновни другаде , за всичко сме си виновни ние.
цитирай
17. анонимен - ако не си признаем и търсим вината ...
24.02.2010 10:11
ако не си признаем и търсим вината винаги у някой друг - никога няма да се променим...
цитирай
18. анонимен - Нямам нищо против за гореспомен...
24.02.2010 10:32
Нямам нищо против за гореспоменатото мнение, не ме обижда, дори съм съгласна. Жалка картинка сме ние Българите. Много можем да говорим, но какво всъщност казваме. Турцизирахме се сами в собствената си държава, биваме наблюдавани, разигравани и много грешно управлявани. Стоим и се крием зад думата солидарност и интеграция, а всъщност не я разбираме и просто с нея се оправдаваме. Много е прав онзи, който казва, че сме прост народ и единици с атези, които мислят какво и как да бъде променено в положителна насока, но само с мислене и писамца във форумите- не става. Няма го резултата, който търсим. Прекрасно е да вярваме в една идея за добро българско развитие и национална гордост, но дали сме склонни да се справяме сами със себе си и със стадото което ни води кър национална разруха. Жалко е, че мога да дам свободно мнение, но съм от многото, коиот чакат да застанат зад някога, за нещо по добро. Хубаво е да сме самостоятелни, но е жалко да сме единици с мненич, които не постигат нищо смао говорейки. :)
цитирай
19. анонимен - много нахъсано
24.02.2010 10:43
Много нахъсано си го написал и има много истина в това...Но... това е само констатция на някои неща и така не става.. Какво ще им предложиш на хората в замяна, освен американски дивотии - ужаси, убийства, насилие , наркотици. Не виждаш ли, че морално-ценностната система в БГ я няма и хората си искат нещо по-човешко и нормално? Кой да им го предложи? Избираме тъпи и корумпирани политици, без изключения досега, скачаме като идиоти по площадите и искаме онази доза нормалност , която ни липсва... Не става така... И с призиви няма да стане... Просто БГ е извадена от нормалната си среда - ние почти нищо не произвеждаме, това, което произвеждаме сме заставени да продаваме на запад, където то е непродаваемо и не сме си на традиционните пазари... Нас ни възприемат като 7 млн консуматори за стоки отвсякъде, но не и от БГ. Няма преференции за БГ производителите, просто се провежда геноцид, старателно подготвен и реализиращ се вече 20 г. Кажи едно нещо, което да ми даде гордост, че съм българин, може би само от близкото минало, когато все пак ни уважаваха като държава... Мога още много да продължа в този аспект, но няма да съм напълно изчерпателен... Трябва си целенасочена работа с хората, за възстановяване на ценностната им система и повишаване на общата им компетентност и култура... Но това са неща обвързани с много още други, така, че засега светлина в тунела няма много-много...
цитирай
20. kristabella - Истината наистина е такава. Бъл...
24.02.2010 11:09
Истината наистина е такава.
България не помни България. Ние с право можем да се наречем велик народ. Но кой го знае и иска да го помни? Образователната система се напъва да бълва неграмотни индивиди, от медиите ни залива лепкава пяна, лесно смилаема. Обществото нехае.
Ние сме само една малка пионка на световната сцена. Никой няма нужда на това стратегическо място да има нация, която има собствена политика, стабилна икономика.
Българина не може да се отърси от робския хомот.
Може би вече се раждаме с робска малформация.
Тъжно, много тъжно.
цитирай
21. анонимен - България и българите
24.02.2010 11:19
Ако всеки от нас прави поне малко нещо в своята лехичка, това, което може, заедно ще постигнем много. Уверявам ви, че аз работя отдавна /преподавам/ сред младите. Уча ги на самочувствие, толерантност и борбеност. Говоря им, че България има основание за високо самочувствие. Е, политици нямаме, но имаме хора на изкуството и науката , известни по целия свят. Това малко ли е?
цитирай
22. анонимен - Не сме такива от скоро !
24.02.2010 11:28
Предполагам, че повечето от вас знаят, кой го е казал преди около 100 години:

"Това не е народ, а мърша!"

Извинявам се, ако някой по-горе вече е използвал цитата, нямах време да прочета коментарите.
цитирай
23. анонимен - аз съм
24.02.2010 11:42
И какво? Да скачаме срещу турските сериали ли? И каква е разликата между турския сериал и латиноамерианския такъв?? Десетки години гледахме Чилийски, Бразилски, Пуерто-рикански, Венецуелски и прочие сапунки и никой нищо не казваше. По-малко ли се гледаха - не, дори повече! Не бъдете излишно злобни към Турция, защото живеем в друга епоха. Аз съм българин и нямам нищо против телевизията ни. Напоследък се правят качествени български игрални филми, както и български сапунки, които съще се гледат с интерес.
цитирай
24. анонимен - Българин
24.02.2010 11:57
И все пак положението не е толкожа отчайващо.Постери като този,макар и твърде болезнени са полезни.Добри са и повечето от коментариите.Така трябва да се работи за България- да се пише да се говори да се мисли и действа и един ден,надявам се скоро,първите резултати ще започнат да се виждат и усещат.
Пазете Майка България!
цитирай
25. анонимен - Българския народ
24.02.2010 15:35
На нас българите ни липсва национална концепция,липсва ни нещо, което да насочи енергията на хората за по-добър живот. Това значи за повече честност, откритост,законност и може би още много неща.Но хубаво е да ки го кажем кой е българин,думите на Паисий:От днес български род история има и става народ! Нека тези думи да бъдат в сърцата ни.Нека си кажем кривиците, защото ако не вярваме в Бога , имаме нашият олтар-Дякона Васил Иванов Кунчев,Нашият Апостол.Няма българско сърце, което да не се пречисти в тази светла личност!
цитирай
26. анонимен - кой е българин?
24.02.2010 15:40
Кой е българин? Ето този: Паисий: "ОТ ДНЕС БЪЛГАРСКИЙ РОД ИСТОРИЯ ИМА И СТАВА НАРОД" БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
цитирай
27. анонимен - ok
24.02.2010 15:58
анонимен написа:
Омразата е отрова,не се тровете, не тровете и нас. България е родина на българи,цигани,турци,помаци,власи,гагаузи,арменци, каракачани и много други етноси. България за това е ВЕЛИКА и ВЕЧНА , ТЯ Е НАША МАЙКА. ЗЕМЯТА ТУК Е СВЕЩЕНА ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ЛЮБОВ,въпреки всичко.На вас желая ОСЪЗНАВАНЕ иЛЮБОВ

цитирай
28. анонимен - qdes
24.02.2010 16:03
анонимен написа:
И какво? Да скачаме срещу турските сериали ли? И каква е разликата между турския сериал и латиноамерианския такъв?? Десетки години гледахме Чилийски, Бразилски, Пуерто-рикански, Венецуелски и прочие сапунки и никой нищо не казваше. По-малко ли се гледаха - не, дори повече! Не бъдете излишно злобни към Турция, защото живеем в друга епоха. Аз съм българин и нямам нищо против телевизията ни. Напоследък се правят качествени български игрални филми, както и български сапунки, които съще се гледат с интерес.

цитирай
29. анонимен - интересно - няма тук мнения на ре...
24.02.2010 16:44
интересно - няма тук мнения на регистрирани потребители , само двама мернах ...
цитирай
30. bulgarialove - Да давате съвети за чуждия живот е ...
24.02.2010 18:01
Да давате съвети за чуждия живот е най-лесно и тъй просто, докато вашия ви изглежда като лабиринт без изход към добро. Това е първата ми статия в блог, нямам регистрация дори в фейсбук...докато всички тук 99% от тях имат, защото си пилея времето в реалния живот, а не в интернет пространството. Ботев из един свой фейлетон е съветвал народа да пише, особено журналистите и твърдо да остояват идеите си и то по начин, който може да грабне вниманието. Този начин става сега чрез обиди и много, много истина. Ето и ефекта, стана.
Вие не знаете нищо за моя живот, какво правя и какво не, но все пак ме критикувате. Някои нямат смелостта с потребителско име да застанат зад думите си, други пишат за милата ни родина, но не използват азбуката й. Вие на мене ли ще ми обяснявате какво е патриотизъм?
цитирай
31. bulgarialove - Защо?
24.02.2010 18:05
анонимен написа:
Много нахъсано си го написал и има много истина в това...Но... това е само констатция на някои неща и така не става.. Какво ще им предложиш на хората в замяна, освен американски дивотии - ужаси, убийства, насилие , наркотици. Не виждаш ли, че морално-ценностната система в БГ я няма и хората си искат нещо по-човешко и нормално? Кой да им го предложи? Избираме тъпи и корумпирани политици, без изключения досега, скачаме като идиоти по площадите и искаме онази доза нормалност , която ни липсва... Не става така... И с призиви няма да стане... Просто БГ е извадена от нормалната си среда - ние почти нищо не произвеждаме, това, което произвеждаме сме заставени да продаваме на запад, където то е непродаваемо и не сме си на традиционните пазари... Нас ни възприемат като 7 млн консуматори за стоки отвсякъде, но не и от БГ. Няма преференции за БГ производителите, просто се провежда геноцид, старателно подготвен и реализиращ се вече 20 г. Кажи едно нещо, което да ми даде гордост, че съм българин, може би само от близкото минало, когато все пак ни уважаваха като държава... Мога още много да продължа в този аспект, но няма да съм напълно изчерпателен... Трябва си целенасочена работа с хората, за възстановяване на ценностната им система и повишаване на общата им компетентност и култура... Но това са неща обвързани с много още други, така, че засега светлина в тунела няма много-много...


Въпреки всичко има българи, които им пука за тази страна. Почитат паметта на героите, а 99% от вас се оправдават, че са били на работа и не са имали време дори за това.
Какво правят онези 500 000 безработни, защо се спотайват, защо не се надигнат.... а защо част от нас работещите не ги подкрепим, защото са българи, нашите братя и сестри и защото трябва да се борим за правата си. Всичко се постига с борба, свободата ни (колкото е възможна вече) не ние дадена даром.
цитирай
32. bulgarialove - Да аз също съм като вас, но повече тая ...
24.02.2010 18:11
Да аз също съм като вас, но повече тая няма да я бъде. Няма да се примиря с това, което противоречи на мойте ценности и морал.
Ако имах атомна бомба, Турция щеше да е в миналото.
цитирай
33. анонимен - bulgaria-love, но защо толкова омраза към другите?
24.02.2010 19:20
Велислава, такова хубаво славянско име имате, но нещо в разсъжденията Ви не е наред. Да бъдем реалисти- добре. Да не стоим със скръстени ръце-добре. Да се борим за правата си - също много добре. И изведнъж- атомна бомба и Турция, която да остане в миналото! Понеже не можем да оправим държавата си, дайте да избием всички наоколо?
цитирай
34. bulgarialove - Човек има нерви, ако Вие приемате ...
24.02.2010 20:23
Човек има нерви, ако Вие приемате всяка дума за чиста монета... то тогава сте доста наивен. Такива като Вас лесно ще бъдат заблудени от фалшивите обещания на политиците. Няма политик досега, който да не е ограбил държавата. Зависи само от алчността например Масларова достигна до 10 000 000 лв, а Волен Сидеров си взима колко за охрана. Сега Волен се мазни на ГЕРБ, като твърдят, че нямат нищо общо с "Окотопод"... а всички останали партии символ на световното мафиотсво в цял свят естествено опекнява. Все пак Волен е най-добрия вариант от всички продажници.
Как може в една игра, като видят, че си българин да те псува турчин, а? Дори да играеш в интернет ще бъдеш обиден от едно селяндурско мършово копеле. Как после да не искам да ги убия тези шарлатани? Турците не ги искат никъде, както циганите... заради морала, който няма. Един турчин заровил дъщеря си жива задето е общувала с момчета. Циганярите се плодят по-бързо и от котките за да вземат повече пари... Трябва да има закон и тези детски да се плащат за едно дете... тогава ще ги видим как ще се плодят. А те хем детски, хем безплатен ток, безплатни дърва за огрев и на всичкото отгоре като минат 50 минават за 80% инвалиди и затова получават пари. Един българин може ли да получи това. Една разведена майка с две деца при заплата 260 лв, от където 60 лв осигуровки и не получава никакви други помощи, какво прави? Как се справя? Ток ли да плати, водата ли или храна. Тези деца трябва да ходят на даскало... учебници, дрехи и униформи. Къде? Никой ученик не получи безплатна униформа, само се дадоха 50 000 лв на училището? Къде отидоха те???
цитирай
35. анонимен - КЪМ ВСИЧКИ ОПЕЧАЛЕНИ БЪЛГАРИ И ...
25.02.2010 12:07
КЪМ ВСИЧКИ ОПЕЧАЛЕНИ БЪЛГАРИ

И КЪМ БАЩАТА НА УБИТИЯ ЕМИН!

“Грабайте телата!” - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, струпалят като живи пак!
И турците тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели,
и въздуха цепят със демонский вик

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ДЯДО ВАЗОВ Е КОМЕНТАР-НЕУМЕСТЕН!
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930