Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: bulgarialove
Категория: Други
Прочетен: 313464
Постинги: 209
Коментари: 78
Гласове: 87
Постинг
03.01.2012 08:24 - Избиване на белтъци за десерти
Автор: bulgarialove Категория: Рецепти   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.01.2012 08:34


Преди да прочетете тази статия, обърнете внимание на постинга „Избиване на белтъци за ястия”. 

Разликата е тази, че не се прибавя сол, а се започва прибавяне на малко от предвиденото количество кристална захар, като биенето продължава, докато по разбивачните телове се образуват шипчета, които не се изкривяват. Белтъците увеличават обема си от 5 до 6 пъти. Веднага се използват.

Белтъците се разбиват в последния момент, за да не спаднат. Не трябва да се прекалява, с продължителността на избиването, защото масата силно спада, става течна и влошава качеството на десерта.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930